събота, 19 март 2011 г.

По расчету/ По сметка





Понеже одялата все още не са готови,и не съм правила никакви кукли, ще ви покажа моето куче.
Преди две години, забелязах, че започвам да водя заседнал начин на живот: от вкъщи до ателие - с асансьор, в ателието - на стола, в къщи - на дивана. И винаги намирам оправдания да отложа разходка: то било студено, дъждовно, горещо и т.н. или имам много спешна работа или искам да си поговоря с приятелите в Скайпа и т.н.Един ден реших твърдо, определено по сметка, да си купя куче, задължително голямо, за да имам ангажимент - едночасова разходка два пъти на ден. Решено - направено. Купих си БОК, понеже точно по това време имаше изложба на тези кучета и не се наложило да търся, да чакам. Ето това същество се появи в дома ни.
Т.к. одеяла еще не готовы и кукол новых я не шила, то покажу вам мою собаку.
Несколько лет назад заметила, что слишком мало двигаюсь: из дома в ателье - на лифте, в ателье - на стуле, дома - на диване. Все чаще откладываю прогулки оправдываясь, то погодой, то занятостью, то необходимостью пообщаться с друзьями и т.н. Тогда твердо решила взять себе собаку крупной породы, чтобы не отлынивать от обязательств - часовой прогулки два раза в день. Решено - сделано, благо, что как раз в то время проходила выставка собак, не пришлось искать,выбирать и ждать. Так в доме появилось это существо.

4 коментара:

Анна каза...

Какая лапа! :) Как же я люблю собак! Больших! Пока для прогулок у меня дети аргумент, два раза в день и по два часа))) Ни дождь, ни снег нам не страшны)))
Собак замечательный! Так и хочется чмокнуть его в кожаный нос)))))

mama Pola каза...

Чудесный пес! А кто он,мальчик или девочка? а какой породы?

jenia каза...

какой милый, смешнючий щенок! Поздравляю!

NG каза...

Всем спасибо. Еще о нем напишу.