сряда, 8 април 2009 г.

Старо за ново/ Все новое - это...

RU
Наверняка, каждый из нас, "поцелованный креативом" копит свои "богатства"/баночки, коробочки, старые игрушки и пр./. Вот и я, несмотря на неодобрение домашних, сгребаю все в свою норку, чтобы иногда из старенького и напрочь забытого сделать что-нибудь "новенькое".Вот этому ведерку, например,30 с лишним лет, им играл в песочке мой муж. Чашкам от нашего свадебного сервиза тоже уже почти 20 лет.Да и баночки из под чая можно спокойно считать антиквариатом. Смотрю на них и удивляюсь, как все таки быстро проходит время.
BG
Сигурно всеки от нас,който е "целунат от креатива", пази у дома си стари кутийки, чаши, играчки. Домашните не винаги ни разбират /поне моите със сигурност/, но ние продължаваме да трупаме "богатствата". Тази кофичка, например, е от детството на мъжа ми, горе-долу на 35 години,чашки от сватбения ни сервиз и те почти на 20, да и кутиите от чай спокойно могат да се смятат за антиквариат. Но ето, че дойде време отново да се появят на белия свят.





1 коментар:

veracooper каза...

Наталия, ставам почитател на Вашия блог. И има защо, тук намерих съмишленик на красивите неща, благодаря Ви. Това, което е сътворено много ми харесва.